YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Dionysos (näköispainos) Valikoima runoja

Dionysos (näköispainos) Valikoima runoja

Nietzsche, Friedrich

Kouta oli oman aikansa renessanssimies, joka eli tiukasti kiinni aikakauden kirjallisten ja filosofisten virtausten hermolla. Friedrich Nietzschen filosofiaan ja runouteen obsessoitunut kirjailijan alku oli alkanut suomentaa filosofin klassikkoteosta ”Also sprach Zarathustraa” jo lukioikäisenä. Koudan runous ammentaa Nietzschen ajatusten ohella elementtejä mm. Antiikin Roomasta, panteismista sekä esoteerisista virtauksista, kuten teosofiasta ja ruusuristiläisyydestä. 

Mielenterveysongelmien ja morfiini- ja kokaiiniriippuvuuden kanssa kamppaillut Kouta jatkoi runouden julkaisemista elämänsä loppuun saakka ja hänen viimeinen runokokoelmansa julkaistiin vain hieman ennen kirjailijan kuolemaa vuonna 1924. Kouta päätti päivänsä yliannostuksella samana vuonna pitkään jatkuneen sairastelun jälkeen. 

Friedrich Nietzschen kirjoitukset olivat Koudan merkittävimpiä inspiraation lähteitä, ja Abraxas Publishing tarjoaakin klassikkoesimerkin Koudan Nietzsche-suomennoksista. Nietzschen runokokoelma ”Dionysos” on näköispainos vuoden 1917 julkaisusta. Teos on julkaistu käsin numeroituna 123 kpl laitoksena. 

Kustantaja: Abraxas Publishing
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789526988375
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 82.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.