YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Maailma liekeissä

Chua, Amy

”Loistava… Chua rohkaisee näkemään maailman sellaisena kuin se on, samoin kuin paikkamme maailmassa, kirja on kirjoitettu inhimillisesti ja loistavan älyllisesti.”
– New York Observer

Demokratiaa ja talousuudistuksia tyrkytetään vastaukseksi maailman poliittisiin, taloudellisiin ja sosiaalisiin ongelmiin. Näin tekevät sekä läntinen älymystö että kansainväliset instituutiot. Teoksessaan Chua osoittaa vikoja tässä ajattelussa ja esittää, että suuri osa kolmannen maailman selkkauksista ja konfl ikteista johtuu juuri vapaiden markkinoiden ja demokratian yhdistelmästä. Äskettäin tehty talouksien avaaminen on synnyttänyt hyvinvoivia vähemmistöjä, kun samaan aikaan samoissa maissa demokratian nousu on johtanut enemmistöjen valtaan. Tästä on seurannut yhteen sovittamaton tasapainoilu kohtuuttomien rikkauksien ollessa vähemmistön käsissä samalla kun valtaa pitää köyhä enemmistö.

Chua tuo ongelmat esiin konkreettisten esimerkkien avulla, jotka hän on koonnut mm. Kaakkois-Aasiasta, Etelä- Amerikasta, Afrikasta ja Venäjältä. Kouriintuntuvimpana esimerkkinä Chua kertoo kuinka hänen varakas tätinsä joutui autonkuljettajansa murhaamaksi Filippiineillä.


Amy Chua (s. 1962) on Harvardin yliopistossa kouluttautunut oikeustieteen tohtori, nykyisin Yalen yliopiston professori.

”Suosittelen tätä kirjaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita nopeasti kehittyvän globaalin talouden sosiaalisesta dynamiikasta. Se on tyylin, selkeyden ja analyysin ehdoton mestariteos.”
– Scott Albers, Book Rewiew

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524716390
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 366

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.