YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Aikaloukku
Ei saatavilla

Aikaloukku

Vinge, Vernor

Rauhansodasta selvinnyt ihmiskunta sukupuuton partaalla.

Eletään viidenkymmenen miljoonan vuoden päässä tulevaisuudessa. Kukaan ei tiedä, miksi maailmassa on jäljellä vain kolmesataa ihmistä. Mielipiteet jakautuvat kahteen leiriin, kun ihmiskunnan rippeet miettivät, pitäisikö heidän asettua asumaan yhteen paikkaan ja luoda pohja uudelle ihmiskunnalle vai suunnata kohti tulevaisuutta eräänlaisten energiakenttien avulla. Nämä energiakentät ovat kuplia, joiden sisällä aika pysähtyy.

Kaikki muuttuu, kun eräs ihminen kuolee tultuaan jätetyksi kuplan ulkopuolelle muiden matkatessa tulevaisuuteen. Yhden henkilön vallanhalu uhkaa koko ihmisyhteisön tulevaisuutta. Murhaajan löytäminen sälytetään ainoan jäljellä olevan poliisin, Wil Briersonin tehtäväksi.

Aikaloukku on kiehtova salapoliisitarinan ja tiedeseikkailun yhdistelmä, joka on täynnä jännitystä ja käänteitä. Se luo uskomattomat tulevaisuudennäkymät onnistuneeksi jatko-osaksi keväällä 2007 suomeksi julkaistulle Rauhansodalle. Yhdessä kirjat muodostavat Across Realtime -kokonaisuuden. Like on julkaissut useaan otteeseen palkitulta Vingeltä myös teokset Taivaan syvyydet ja Linnunradan ääret.

"Aikaloukku on viihdyttävä tieteisdekkari, mutta myös ajatuksia herättävä sci-fi-romaani, joka toiveikkaalla sanomallaan on erinomaista kesälukemista." – Petja Savoila, Keskisuomalainen

"Tämä on tuhtia science fictionia juuri sellaisena kuin sen pitääkin olla." – Antti Oikarinen, Tähtivaeltaja

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520100964
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.