Dark Desert Highway Eaglesin tarina

Wall, Mick

Kantrirockin suuruus.

Tunnetun musiikkikirjailija Mick Wallin Dark Desert Highway kertoo Yhdysvaltain myydyimmän yhtyeen myrskyisän menestystarinan.

Glenn Freyn ja Don Henleyn vuonna 1971 perustama Eagles onnistui tekemään kantrirockista trendikästä, ja yhtyeestä tuli Yhdysvalloissa suosittu jo ensimmäisellä levyllään. Kaikkein myydyimmät albuminsa The Greatest Hits ja Hotel California yhtye julkaisi vuonna 1976.

Vuonna 1980 yhtye hajosi sisäisiin erimielisyyksiin - tai jäi 14 vuoden tauolle, kuten he itse asian ilmaisivat. Vuonna 1994 Eagles palasi yhteen ja levytti Hell Freezes Over -albumin. Yhtye on jatkanut albumien tekoa ja kiertueita tähän päivään saakka. Eagles on myynyt levyjä enemmän kuin mikään muu yhtye Yhdysvalloissa - enemmän kuin The Rolling Stones ja Led Zeppelin yhteensä.

Dark Desert Highway on klassinen rock-yhtyeen tarina: musiikillisten lahjakkuuksien ilmiömäistä nousua menestykseen seurasi luksuselämää, seksiä ja huumeita, mutta myös räiskyviä riitoja musiikillisesta suunnasta, väkivaltaa ja katkeria eroja.

Mick Wall (s. 1958) on brittiläinen rockjournalisti ja tietokirjailija. Häneltä on ilmestynyt suomeksi Ronnie James Dion omaelämäkerta Rainbow in the Dark. Lokakuussa 2023 julkaistaan Eaglesin tarinan kertova Dark Desert Highway.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523764149
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 78993

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.