Ukki ja minä
Ei saatavilla

Ukki ja minä

Richards, Keith & Richards, Theodora

 

Maaginen tarina pikku Keithistä ja kitarasta

Keith Richards on muusikkolegenda, legendaarisen Rolling Stonesin legendaarinen kitaristi ja toinen kaulahahmo. Kuusi vuosikymmentä sitten hän oli englantilainen pikkupoika, joka teki Ukkinsa Gusin kanssa kävelyretkiä sodanjälkeisessä kotikaupungissaan ja pääsi Lontooseenkin saakka, isoon soitinkauppaan, joka oli pienelle pojalle ihmeellinen.

Ukki soitti pianoa, näppäili viulua ja hän kuului jazzbigbandiin, mutta mikä kaikkein tärkeintä, hän osasi soittaa myös kitaraa. Ja Ukilla oli kitara, se roikkui seinällä, mutta pikku Keith ei ylettynyt siihen – kunnes eräänä päivänä Ukki ojensi Keithille kitaran. Silloin Keithin maailman muuttui pysyvästi.

Ukki ja minä on aikuistakin inspiroiva tarina lapsuuden maagisista hetkistä. Isän ja tyttären yhteistyönä syntynyt kuvakirja tarjoaa harvinaisen näkymän yhden aikamme merkittävimmän rokkarin lapsuuteen.

”Joka kerta kun nousen lavalle, joka kerta kun kirjoitan laulun, joka kerta kun tartun kitaraan ja soitan muutaman sävelen lapsenlapsilleni, sanon itsekseni: ’Kiitos, Gus.’”

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520112219
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: L8522

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.