Jalkapallon salat
Ei saatavilla

Jalkapallon salat

Bray, Ken

Uutta potkua loputtomiin ja mielenkiintoisiin kiistelyihin siitä, mitä kentällä oikein tapahtui.

Jalkapallon salat paljastaa maailman suosituimman urheilulajin tieteelliset perusteet helppotajuisesti ja kutkuttavasti maajoukkueiden ryhmityksestä kentän ja pukukopin psykologiaan. Miten ammutaan täydellinen vapaapotku? Minkä paikan pelaajalla on kovimmat paineet? Kuinka taataan, että rangaistupotkukilpailussa voitetaan?

Ken Bray käy läpi lajin historiaa, ikimuistettavimpia otteluita, valonvoimaisimpien tähtipelaajien ominaisuuksia ja erikoistilanteiden erikoisuuksia. Hän tukeutuu fysiikan, biologian, fysiologian, tietojenkäsittelytieteen ja psykologian tuoreimpiin tuloksiin ja kaivaa esiin jalkapallon salatut säännöt kaikkea muuta kuin paperinmakuisesti. Ehdoton käsikirja kesän MM-kisojen kotikatsomoihin niin aloittelijoille kuin liki-ammattilaisillekin.

Englantilainen Ken Bray on Bathin yliopiston urheilu- ja liikuntatieteen tutkimusryhmän jäsen ja intohimoinen jalkapallofani.

"Jalkapallon salat on nautittavaa luettavaa, hyvin kuvitettu ja kattaa kaksi aihetta, joihin monet suhtautuvat intohimoisesti: jalkapallon ja tieteen. Jos olet jommankumman fani, nautit tästä kirjasta, ja jos olet molempien fani, rakastat tätä." – Living Mathematics

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789520104009
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 7931

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.