Säihkenäyttämö
Ei saatavilla

Säihkenäyttämö

Fagerholm, Monika

Monika Fagerholmin romaani Säihkenäyttämö on jatko-osa jännitysnäytelmälle, joka sai alkunsa vuonna 2004 ilmestyneessä romaanissa Amerikkalainen tyttö.

Amerikkalaisen tytön kuolema syksyllä 1969 ja sen jälkeiset traagiset tapahtumat kietovat edelleen Seudun ihmisten kohtalot toisiinsa. Mitä oikeastaan tapahtui ja miksi näytelmää amerikkalaisesta tytöstä toistetaan yhä uudelleen ja uudelleen Talvipuutarhan säihkenäyttämöllä?

Johanna on aiemmissa tapahtumissa tiiviisti mukana olleiden Inget Herrmanin ja Benckun tytär, joka asuu Seudulla Benckun sisaren Solveigin luona.

Säihkenäyttämö sijoittuu vuosiin 1994–2008 ja kuvaa Johannan ja Solveigin kautta liikettä lapsuudesta nuoruuteen ja aikuisuuteen. Jo tapahtunut sekoittuu siihen, mikä tapahtuu parhaillaan. Tärkeän osan saa myös amerikkalaista tyttöä Talvipuutarhassa esittävä Ylla Bäckström. Hän on hurmaava mutta vaarallinen ja haluaa saada tietää kaiken amerikkalaisesta tytöstä ja Seudun tapahtumista.

Romaanissa musiikki ja laulut toistuvat ja muuntuvat kuten tarinakin. Henkilöhahmot samaistuvat musiikkiin, he peilaavat menneisyyden lauluista itseään ja muita.

Säihkenäyttämö on moniulotteisen ja kiehtovan palapelin puuttuva osa. Kuten Talvipuutarhan salaisissa huoneissa, kaikuu myös romaanissa selvänä se, mistä ei puhuta, se, minkä voi kenties vain aavistaa.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518511277
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.