Mies kuin mies, tyttö kuin tyttö
Ei saatavilla

Mies kuin mies, tyttö kuin tyttö

Vartio, Marja-Liisa

Runo arjesta. Naiseksi heräävän ja äidiksi kasvavan tytön tarina – elämää vailla kangastuksia, vailla suuria odotuksia ja unelmien kimmellystä.
Leena, vauraan maalaistalon tyttö, tapaa paikkakunnalle väliaikaisesti työhön tulleen, naimisissa olevan miehen. Lyhyen mutta kiihkeän suhteen päätyttyä mies palaa perheensä luokse, ja Leena huomaa odottavansa lasta. Koti käy vieraaksi, samoin katteettomia lupauksia antava mies. Kaikki sillat takanapäin palavat, mutta samalla Leena pääsee selvyyteen tunteistaan, kypsyy saamansa tehtävän mittaiseksi: nyt hän tietää pystyvänsä itse huolehtimaan omasta elämästään ja lapsestaan. Mies- heikkotahtoinen vaikkakin pohjimmiltaan hyvä – on ollut vain eräänlainen välttämätön välikappale hänen naiseksi heräämisessään.


”Marja-Liisa Vartio on luonut täydellisen taideteoksen. Kertomuksen jokaisen rivin ja sanan suorastaan imee itseensä.” Nils-Börje Stormbom, Hufvudstadsbladet 

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: vartio
Ilmestymisvuosi: 1968
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.