Bubble venäläistäsarjakuvaa

Moskovalainen sarjakuvakustantamo Bubble comics on viimeisen kymmenen vuoden aikana luonut tyhjästä venäläisen supersankarin käsitteen.  

Kustantamo on luonut jo kymmeniä alkuperäissarjoja omine supersankareineen, jotka ovat saaneet vaikutteita amerikkalaisesta supersankariperinteestä. Sankarit ovat keränneet jo lukijakuntaa kotimaassaan ja poikineet jopa ensimmäisen sarjakuvaan perustuvan elokuvan. Mutta millainen on venäläinen supersankari? Keitä ovat taiteilijat sankareiden takana? Venäläisen nykysarjakuvan näyttely vastaa näihin kysymyksiin ja esittelee kustantamolta neljä alkuperäissarjaa ja kolme taiteilijaa. Näyttely on osa Helsingin sarjakuvafestivaaleja. 

Suvilahdessa 4.–5.9. järjestettävät Helsingin sarjakuvafestivaalit levittäytyvät Stoaan sarjakuvanäyttelyjen muodossa. Tänä vuonna Suomen sarjakuvaseura ry viettää 50-vuotisjuhlavuottaan, jonka kunniaksi festivaalien teemana on yhteisö.

Suomalainen sarjakuvakenttä on pieni, mutta tiivis ja sitäkin elinvoimaisempi, eikä se olisi mahdollista ilman aktiivista yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Erityisesti viimeisen vuoden aikana yhteisön merkitys on vain korostunut, ja siksi haluamme juhlistaa yhteisöä sarjakuvafestivaaleilla. 

Kustantaja: Rosebud / Umpihanki
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: bub
Ilmestymisvuosi: 2021

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 9
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.