Papa Hemingway
Ei saatavilla

Papa Hemingway

Hotchner, A.E.

Heinäkuun toisena päivänä 1961 mies, jota monet arvostelijat pitävät vuosisatamme suurimpana kirjailijana, miehenä, jolla oli yhtä paljon elämän- ja seikkailunhalua kuin hänellä oli neroutta, Nobelin ja Pulitzerin palkinnon saaja, onnen soturi, jolla oli koti Idahon Sawtooth-vuorilla, missä hän metsästeli talvisin, huoneisto New Yorkissa, loistovene Golf-virralla kalastusta varten, jatkuvasti varattu huoneisto Pariisin Ritzissä ja Venetsian Grittissä, onnellinen avioliitto, ei vakavia sairauksia, hyviä ystäviä joka puolella – sinä heinäkuun päivänä tämä muiden kadehtima mies suuntasi haulikon päähänsä ja surmasi itsensä. Miten tämä on mahdollista? Miksi?

Ernest Hemingwayn pitkäaikainen ystävä, kirjailija ja sanomalehtimies A. E. Hotchner kertoo Hemingwayn viimeisten kolmentoista vuoden dramaattisista, tiukan työkurin jaksottamista vaiheista. Värikkäillä tilannepiirrelmillään ja arkoja asioita kaihtamattomalla kerronnallaan A. E. Hotchner luo eloisan kuvan kirjailijasta, joka legendaarisen suurmiehenhahmonsa takana oli syvästi inhimillinen ihminen.

Kustantaja: Weilin+ Göös
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: Hotpap1966
Ilmestymisvuosi: 1966
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.