Audarya Lila

Leka, Kaisa

Tammikuun 8. päivä vuonna 2005 oli tuikitavallinen talviaamu: muutama aste pakkasta, kevyttä lumisadetta. Mikään ei viitannut siihen, että päivästä tulisi mitenkään erikoinen. 

Mutta Porvoossa Tuomas Mäkinen sulki kotiovensa takanaan viimeisen kerran. Uusi elämä odotti häntä yli 8 000 kilometrin päässä. Sisäisesti matka oli vielä pidempi, koska hän oli menossa paikkaan, jossa hän joutuisi luopumaan kaikista ulkoisista nimikkeistään: skeittari, hardcore-yhtyeen laulaja, graafikko... 

Tuomas oli matkalla Audaryaan, punapuumetsän ympäröimään luostariyhteisöön Pohjois-Kaliforniassa. Se olisi hänen uusi kotinsa, sen asukkaat hänen uusi perheensä, hindumunkki Swami B.V. Tripurari hänen oppaansa tiellä, jolla hän joutuisi luopumaan monista itsestäänselvyyksinä pitämistään mukavuuksista. 

Kaisa Lekan sarjakuvakirja Audarya-lila kertoo Tuomaksen matkasta Kaliforniaan ja syvälle omaan itseensä, mutta samalla myös heistä, jotka jäivät kaipaamaan häntä Suomessa. Lukija joutuu kysymään itseltään: paljonko minä olisin valmis uhraamaan sen puolesta, mihin uskon? 

Kustantaja: Absolute Truth Press
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789529937868
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.