Sherlock Holmesin parhaita
Ei saatavilla

Sherlock Holmesin parhaita

Conan Doyle, Arthur

Holmes oli tyyni, vakava ja hiljainen. Aina kun katulamput valaisivat hänen piirteensä,näin että hänen otsansa oli mietteliäässä rypyssä ja hänen ohuet huulensa tiukasti yhdessä. En tiennyt millaista petoa olimme jahtaamassa rikollisen Lontoon hämyisessä viidakossa, mutta ymmärsin metsämiehen olemuksesta, että kyseessä oli suurriista.

Sherlock Holmes on täydellisyyteen pyrkivä havainnoitsija. Lisäksi hän on oopperan ja klassisen musiikin ystävä. Hän ei ole tunteeton, mutta suhtautuu varautuneesti naisiin, koska kokee heidän vaikutuksensa häiritsevän työtään. Tohtori Watson pitää Holmesia Lontoon pahimpana vuokralaisena, joka säilyttää sikareja hiilisangossa ja piipputupakkaa persialaisessa tohvelissa sekä iskee vastausta vaativat kirjeensä veitsellä keskelle puista takanreunusta. Sallimmehan toki persoonalliset mieltymykset tälle terävä-älyiselle yksityisetsivälle, joka uskollisen Watsonin kanssa on ansainnut pysyvän paikan kirjallisuuden historiassa.

Sherlock Holmesin parhaita -valikoimaan on koottu Arthur Conan Doylen kuuluisimman hahmon seikkailuja molemmilta kausilta. Kahdeksan ensimmaistä kertomusta on valittu vuonna 1891 alkaneesta sarjasta, joka päättyy joulukuussa 1893 kirjoitettuun tarinaan Viimeinen tapaus. Doylen oli alun perin tarkoitus luopua Holmesista, mutta hän palautti sankarinsa kuitenkin yleisön pyynnöstä näyttämölle. Holmesin toiselta kaudelta on poimittu viisi tarinaa, ja kertomukset päättyvät ensimmäisen maailmansodan alkuun.

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789529842483
Ilmestymisvuosi: 2001
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.