Kamalan ihanat ihmissuhteet

Kuvajainen, Juha

Miksi ihmissuhteemme ovat sellaisia kuin ne ovat? Miksi meidän on niin vaikea tulla toimeen keskenämme kaikista hyvistä pyrkimyksistämme huolimatta?

Me olemme kaikki omien ajatustemme ja käsitystemme vankeja ja heijastamme näitä mielikuviamme lakkaamatta toisiin ihmisiin tajuamatta, että emme koskaan näe toista sellaisena kuin hän todellisuudessa on vaan ainoastaan omien menneiden kokemustemme värittämänä. Käymme jatkuvasti kauppaa keskenämme niin tunteillamme kuin ajatuksillamme ja pelaamme moninaisia pelejä toinen toisemme kanssa.

Tämä kirja tutustuttaa sinut irtipäästämisen, luottamuksen ja yksipuolisen aseistariisunnan mielenrauhaa tuoviin saloihin ja auttaa sinua tarkastelemaan kaikkia ihmissuhteitasi täysin uusin silmin. On aika siirrtyä lasten leikeistä henkiseen aikuisuuteen.

Kamalan ihanat ihmissuhteet käyttää tukenaan Ihmeiden oppikurssin syvällisiä opetuksia ihmismielestä ihmisten välisen vuorovaikutuksen selventämiseksi. Kirjaa voi kuitenkin täysin hyvin lukea ilman Kurssiin perehtymistäkin.

 

Kustantaja: Taivaankaari
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789529676828
Ilmestymisvuosi: 2015
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): viisas el�m�

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.