Paljonko on aikaa?
Ei saatavilla

Paljonko on aikaa?

Irene Wai Lwin Moe

Kello ja kalenteri ovat arkisia apuvälineitä, joilla tunnit ja viikonpäivät pysyvät järjestyksessä. Aika on tehnyt pitkän ja monipolvisen seikkailun päätyäkseen puhelimeemme juuri sellaisena kuin näyttö nyt osoittaa.

PALJONKO ON AIKAA? esittelee Euroopan, Aasian, Lähi-idän ja Amerikan mantereen vanhojen kulttuurien aikakäsityksiä, myyttisiä uskomuksia ja erikoisia persoonallisuuksia. Kirja kertoo myös siitä, kuinka kellot muuttivat maailmaa. Ajan mittaaminen kertoo ihmisen kekseliäisyydestä ja myös pyrkimyksestä hallita kohtaloaan kellon ja kalenterien avulla. Aika on mitattavissa, mutta se on myös sopimus, jota noudatamme, jotta junat kulkisivat täsmällisesti ja osaisimme viettää syntymäpäiväämme oikeaan aikaan. Vaikka tunnit ja minuutit liikkuvat kellojen ruuduilla, emme voi napata ohi kiitävistä sekunneista kiinni. Aika etenee vääjäämättä Nyt-hetkestä seuraavaan. Vai eteneekö? 

Kirjoittaja on Aasian taiteisiin ja uskontoihin erikoistunut taidehistorioitsija ja kulttuuriantropologi FT Irene Wai Lwin Moe. Taidegraafikko Tuula Moilasen humoristiset manga-piirrokset tarjoavat lukijalle nokkelia visuaalisia ratkaisuja ajan käsitteiden ymmärtämiseen. Runsas kuvitus.

Kustantaja: muu
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789529439867
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.