Korsolainen jälkiruoka

Mänttäri, Samuli

Mistä on korsolainen jälkiruoka tehty? Korsolaisten omien puiden omenoista, kasvimaiden yrteistä, viinakaappien viinoista, lähikauppojen eineksistä, itse poimituista marjoista ja tavallisen perinteisistä ohjeista, joita jo mummo teki aikoinaan. Helposti toteutettavat maukkaat reseptit korsolainen höystää uusilla kokeiluilla ja vanhoilla tarinoilla.  

Korsolainen jälkiruoka on oman keittiönsä mestarin, paluumuutosta haaveilevan Samuli Mänttärin toinen lähiöruokakirja ja luonnollinen jatke esikoisteokselle Korsolainen kotiruoka. Kirjailijan omien huumorilla höystettyjen reseptien lisäksi, Korsolainen jälkiruoka sisältää nykyisten korsolaisten maukkaita piirakoita, torttuja ja muita makeita herkkuja! Rehellisestä ja aidosta korsolaisuudesta huolimatta, kirjan tuotokset eivät ole paikkaan sidottuja, vaan toteutettavissa niin muualla Suomessa kuin ulkomaillakin. Valokuvat on otettu kirjailijan omalla, hiukan entistä paremmalla kameralla, mutta vanhalla korsolaisella amatöörikuvaajan otteella.

Kustantaja: 000muu
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789529410194
Ilmestymisvuosi: 2018

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.