Praedor
Ei saatavilla

Praedor

Hiltunen, Petri

Praedor on Petri Hiltusen piirtämä sarjakuva, joka sijoittuu Jaconian fantasiamaailmaan. Praedorit ovat sotureita, jotka etsivät aarteita hirviöiden kansoittamilta alueilta, Borvariasta. Tarinat ovat miekka ja magia -tyylin fantasiaa. Praedorista on tehty sarjakuvien lisäksi mm. roolipeli, novellikokoelmia, romaaneja, musiikkia sekä oheistuotteita.

Ensimmäinen Praedor-sarjakuva ilmestyi v. 1985 Conan-lehdessä. Ville Vuorelan suunnittelema roolipeli julkaistiin v. 2000, ja se myi suomalaiseksi roolipeliksi suunnattomia määriä. Roolipelin toinen laitos ilmestyi kaksi vuotta sitten. Praedor-sarjakuvia on julkaistu mm. Tähtivaeltaja-, Magus- ja Jysäys-lehdissä sekä omina albumeinaan. Tätä nykyä suurinta osaa niistä on vaikeaa saada käsiinsä. Tämä kirja korjaa tilanteen.

Tämä Praedor-kokoelma kokoaa yksiin kansiin KAIKKI Praedor-sarjakuvat 80-luvun puolivälistä lähtien. Sivut on skannattu originaaleista ja mahdollisimman hyvin restauroitu. Mukana on sekä Petri Hiltusen että Ville Vuorelan kirjaa varten kirjoittamat muistelot siitä, kuinka kaikki alkoi. 60-sivuisessa ekstraosiossa mukana on mm. julkaisemattomia sarjakuvasivuja sekä värillinen osio Petri Hiltusen kansimaalauksista ja muista Praedor-kuvituksista.

Yli 400-sivuinen Praedor-kokooma on kaikkien aikojen jykevin suomalaisen sarjakuvantekijän kokoelmakirja!

 

Kustantaja: Zum Teufel
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527454046
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.