Ikuisen kadotuksen kaupunki
29,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Ikuisen kadotuksen kaupunki

Sampson, Kevin

Rikoskomisario Billy McCartney palaa Liverpoolin vaarallisille kaduille selvittämään välinsä menneisyyden haamujen kanssa. Päättömän ruumiin löytyminen sekoittaa kuitenkin hyvin edenneet tutkimukset. Vaikka vanha satamakaupunki nykyaikaistuu ja keskiluokkaistuu, kolmella aikatasolla liikkuva tarina kertoo korruption ja huumekartellien yhä kaikkialle tunkevasta vaikutuksesta. Mikään ei ole sitä, miltä näyttää, kun ääneen pääsevät niin pahat poliisit kuin katujen eksentriset persoonallisuudet. Loppuratkaisun ohessa paljastuu muutakin, mikä lyö lukijan ällikällä.

Ikuisen kadotuksen kaupunki on Billy McCartney -rikossarjan ensimmäinen osa.

Kevin Sampson (s. 1961) on liverpoolilainen kirjailija ja elokuvatuottaja. Hän oli myös yksi legendaarisen futislehden The End -tekijöistä. Häneltä on julkaistu kymmenen teosta, muun muassa jalkapallohuligaaneista kertova Awaydays (elokuva 2009), bändiparodia Powder (Sampson toimi liverpoolilaisen The Farm -yhtyeen managerina), Outlaws ja Clubland (Merseysiden gangsterisaagan kaksi osaa) sekä Extra Time (kausi 1998 Liverpool FC -fanin elämässä). Sampsonilta on suomennettu aiemmin Taivaan teen tähtineen (Stars Are Stars).

 

Kustantaja: Kovasana
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527410004
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.