Älä koske perhosen siipiin - Uuno Kailaan elämä ja kuolema

Vantti, Marija

Älä koske perhosen siipiin on ensimmäinen elämäkerta traagisen elämän eläneestä Suomen itsenäisyyden alkuvuosien keskeisestä runoilijasta Uuno Kailaasta. Kerronnan aikamuotona on historiallinen preesens, ja elämäkertomus etenee Kailaan sisäisen kokemusmaailman kautta. Elämäkerran kirjoittaja Marija Vantti on paneutunut aiheeseensa perusteellisesti. Hän on vieraillut Kailaan kuolinkaupungissa Nizzassa useamman kerran, ja kirjailija jopa muutti Kailaan syntymä- ja koulu-paikkakunnalle Heinolaan. Kailaan kokemusmaailmaan sukeltaminen luo elämäkerran tunnelman ja kuljettaa sen dramaattisia käänteitä aina runoilijan viimeiseen hengenvetoon saakka.

Heinolassa asuva Marija Vantti (s. 1953) on taustaltaan historioitsija, tietokirjailija ja kirjoittaja-kouluttaja. Hän on julkaissut aiemmin 21 kirjoittamaansa tai toimittamaansa teosta ja ohjannut satoja kirjoittajia julkaisukynnyksen yli.

 

Kustantaja: Aviador
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527347867
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 86.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.