Minkä taakseen jättää

Archer, Jeffrey

Kohtalo kulkee omia polkujaan. Cliftonin ja Barringtonin perheiden tiet ovat nivoutuneet toisiinsa jo vuosikymmeniä, mutta edessä ovat vaikeat ajat. Giles Barrington asettaa poliitikon uransa vaakalaudalle vaarallisen rakkauden tähden. 

Sebastian Cliftonin pään ja henkilökohtaisen elämän puolestaan sekoittaa intialainen kaunotar Priya. Lady Virginia Fenwickin vararikko vaikuttaa vääjäämättömältä. Emma Clifton joutuu tekemään vaikean päätöksen, joka voi muuttaa hänen miehensä Harryn elämän kokonaan. Harry Clifton haluaa päättäväisesti vapauttaa kirjailija Anatoli Babakovin Siperian vankileiriltä, kunnes tapahtuu jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa... 

Onnea ja epäonnea, rakkaussuhteita, poliittista draamaa, vakoilua ja juonittelua - sitä kaikkea mahtuu tähän Clifton-kronikan toiseksi viimeiseen osaan, jonka tapahtumat sijoittuvat 1970-luvulle. Kirja nousi heti ilmestymisensä jälkeen suoraan mm. New York Timesin ja Sunday Timesin bestsellerlistojen ykköseksi. 

Kustantaja: Sitruuna
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789527343401
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: T4.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.