Minkä taakseen jättää

Archer, Jeffrey

Clifton-kronikan kuudes osa alkaa itsemurhaviestillä, joka vaikuttaa kohtalokkaasti Harry ja Emma Cliftonin, Giles Barringtonin ja Lady Virginian elämään.
Giles on vaikean päätöksen edessä. Pitäisikö hänen vetäytyä politiikasta ja yrittää pelastaa rakastamansa nainen Karin rautaesiripun takaa? Onko Karin oikeasti rakastunut Gilesiin vai onko hän vakooja?

Lady Virginia on vararikon partaalla. Valoa tunnelin päähän tulee, kun hänen eteensä talutetaan louisianalainen Cyrus T Grant III, joka on tullut Englantiin katsomaan hevosensa menestystä Royal Ascot -tapahtumassa.

Sebastian Clifton on Farthings Bankin johtaja, työholisti, joka painaa ympäripyöreitä päiviä. Sebastianin pään ja henkilökohtaisen elämän sekoittaa Priya, intialainen kaunotar, jolle vanhemmat ovat jo valinneet aviomiehen. Samaan aikaan Adrian Sloane ja Desmond Mellor juonivat Sebastianin selän takana syrjäyttääkseen hänet pankin johdosta.

Harry Clifton haluaa päättäväisesti vapauttaa Anatoli Babakovin Siperian vankileiriltä, kunnes tapahtuu jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa.

Clifton-kronikan toiseksi viimeisen osan tapahtumat sijoittuvat 1970-luvulle.

 

Kustantaja: Sitruuna
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527343173
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.