Oikeus ja kohtuus

Archer, Jeffrey

Mestarillisen tarinankertojan uusi sarja alkaa 

William Warwick on aina halunnut poliisiksi. Vastoin asianajajaisänsä tahtoa hän liittyy Lontoon poliisivoimiin ja aloittaa uran, joka määrittää hänen elämänsä suunnan. 

Fizmolean museosta varastetaan mittaamattoman arvokas Rembrandtin maalaus ja William ryhtyy tutkimaan tapausta. Tutkimusten edetessä William törmää sulavakäytöksiseen taidekeräilijään Miles Faulkneriin ja hänen nerokkaaseen lakimieheensä, jotka venyttävät lain rajoja pysyäkseen askelen edellä Williamia. Sillä välin Faulknerin vaimo Christina ystävystyy Williamin kanssa, mutta kenen puolella hän todella on? 

Williamin tielle tulee myös taidegallerian tutkimusassistentti Beth Rainsfordin, johon hän rakastuu korviaan myöten. Bethillä on salaisuus, jonka paljastumista hän pelkää yli kaiken. 

Oikeus ja kohtuus on Jeffrey Archerin uuden sarjan jykevä aloitusosa, jossa päähenkilö on Clifton-kronikasta tuttu William Warwick.  

Kustantaja: Sitruuna
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527343135

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.