Yhtä ja kaikki

Peltola, Heikki

Lähivuosina ratkaistaan ihmiskunnan kohtalo. Meidän on löydettävä keinot kääntää kurssia. On korjattava kaksi virhettä egosysteemistämme ja kytkeydyttävä maailmaan uudella tavalla.

Ensin on nähtävä maailma oikein ja tajuttava, että emme ole erillisiä. Maailma on yhtä. Suora yhteys maailmaan poistaa erillisyyden tunteen. Toiseksi, tämä muutos tapahtuu nyt tai ei koskaan. Aika on vain mielen luoma kuvitelma.

"Yhtä ja kaikki - näe ja ole maailma" kutsuu kiehtovalle tutkimusmatkalle itseemme - ja sen tuolle puolen. Teoreettisen fysiikan professorin David Bohmin huikeat oivallukset mielen ja maailman suhteesta vievät meidät maailmaan, jonne egoilla ei ole asiaa.

Heikki Peltola on tietokirjailija, jonka intohimona on nähdä maailma oikein. Häntä on yli 40 vuotta kiehtonut, mikä on totta, oikein ja mahdollista. Hän lähtee siitä, että maailma on mahdollista muuttaa vain näkemällä ja toimimalla yhdessä oikein.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527337622
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.