Itseohjautuvuus ja intuitio

Akola, Anne Elina

Kirja sisältää rautaisannoksen itseohjautuvuuden teoriaa selkeästi esitettynä, itseohjautuvuuden kehittämisen prosessimallin sekä käytännöllisiä harjoituksia. Lisäksi kirjassa on haastateltu huippuluokan johtajia ja asiantuntijoita siitä, mitä itseohjautuvuus ja intuitio heille merkitsevät ja kuinka itseohjautuvuuden kehittämistä on toteutettu erilaisissa organisaatioissa. Haastateltavina muiden muassa psykologi ja tietokirjailija Tony Dunderfelt, Suomen kansallisoopperan pääjohtaja Gita Kadambi ja Ericsson Finlandin tiimimanageri ja coach Minna Hallikainen. 

Teoksesta on löydettävissä työyhteisön ja yksilöiden supervoimat, joilla saadaan aikaan sekä kilpailukykyä että kestävää hyvinvointia tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa. 

Anne Elina Akola FM, KM, Associated Certified Coach, Transformational Presence Coach, Reteaming Coach, aikuispedagogi on kouluttanut yksilöitä ja ryhmiä yli kolmenkymmen vuoden ajan itsensä kehittämisessä ja johtamisessa. Hänellä on monipuolinen kokemus valmentajana, yrittäjänä ja esimiestehtävissä kulttuurialan hallinnossa, liike-elämässä ja kolmannella sektorilla. 

Anne Elina Akola tunnetaan myös puhujana itsen johtamista ja uutta organisaatiokulttuuria käsittelevissä aiheissa. 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527337370
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.