Vanhurskaan syntisen yksityiset muistelmat ja tunnustukset

Hogg, James

Syrjäytynyt nuori mies tapaa hurmaavan muukalaisen. Tuon muukalaisen maailmassa pätevät oudot lait. Onko nuorukainen kohdannut itse paholaisen?

Vanhurskaan syntisen yksityiset muistelmat ja tunnustukset on karmiva psykologinen tutkielma aina ajankohtaisista teemoista: pahuuden voimasta, uskonnollisesta fanatismista ja pirstoutuneista identiteeteistä.

Päähenkilö Robert Wringhim saa riivaajakseen häntä itseään muistuttavan nuorukaisen, joka yllyttää häntä yhä hirvittävämpiin rikoksiin. Robert tottelee rangaistusta pelkäämättä, sillä hän kokee kuuluvansa harvoihin valittuihin, joita maailman lait eivät koske.

Vanhurskaan syntisen muistelmia pidetään skotlantilaisen runoilijan ja prosaistin James Hoggin (1770-1835) pääteoksena ja yhtenä skotlantilaisen kirjallisuuden ehdottomista klassikoista. Teos ilmestyy nyt ensi kertaa suomeksi. Teoksen on suomentanut Jussi Tuomas Kivi.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527337134
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 80.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.