Balladi pitkäsäärisestä syötistä

Thomas, Dylan

Walesilainen Dylan Thomas (1914-1953) on modernin runouden keskeisiä nimiä. Suhtautumista nuorena kuolleen runoilijan tuotantoon sävytti aluksi julkisuuden luoma legenda huonotapaisesta walesilaisesta boheemista, runoilijan klassisesta prototyypistä. Dylan Thomasin muistiinpanot, kirjeet, esseet ja radioesitelmät ovat auttaneet lähestymään hänen runouttaan, ja tieteelliset tutkimukset ovat elämäkerrasta piittaamatta keskittyneet ennen kaikkea hänen kuvalliseen ajatteluunsa.Thomasin omaperäinen runous on kestänyt sekä aikaa että nopeasti muuttuvien kirjallisten muotien paineen. 

Balladi pitkäsäärisestä syötistä on Marja-Leena Mikkolan vuonna 1990 ilmestyneen klassisen Thomas-valikoiman Rakkaus on viimeinen valo jota puhutaan (Otava) tarkistettu ja laajennettu laitos. Nimirunon ohella teos sisältää kolme uutta suomennosta ja aiemmin julkaistujen käännösten tarkistetut versiot kirkastavat kuvaa Thomasista 1900-luvun yhtenä tärkeimmistä runoilijoista. 

Kustantaja: Parkko
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527302064
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 82.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.