Sadanpäämies
Ei saatavilla

Sadanpäämies

Suntila, Shimo

Todellisuuden perustat ryskyvät jälleen, kun raapalemaestro SHIMO SUNTILAN tarinalaarista ammennetaan esiin toiset sata parasta satasanaista helmeä.

SADANPÄÄMIES on temaattista jatkoa Suntilan edelliselle raapalekokoelmalle Sata kummaa kertomusta, joka valloitti lukijat seitsemän vuotta sitten. Paitsi nyt kaikki tehdään huimemmin! Sähäkämmin! Spefistikoituneemmin! Luvassa on science fictionia, fantasiaa, kauhua, kummallisuuksia ja nivellyksistään nyrjähtäneitä maailmankaikkeuksia, joiden halki kaikaa hullun turkulaisen kirjailijan maaninen nauru.

ILOITSE, kun Milla ja Meri tekevät triumfanttisen paluun! VAPISE Nukkumasan univajeet poistavan ryhmysauvan edessä! HÄMMÄSTELE Paranormaalit perheet ry:n ektoplasmaattisia kuukausitapaamisia! ASTU tähtilaivaan kapinaprinsessan kanssa! KAVAHDA kauhua, jonka temporaalinen massamurhaaja iskostaa uhriensa sydämiin kautta historian!

Lue SADANPÄÄMIES itsellesi iltasaduksi. Huonomminkin voisit päiväsi päättää.

 

Kustantaja: Nysalor-kustannus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527275498
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.