Pimeän verkon oraakkeli

Tuominen, Kimmo

VIIHDYTTÄVÄ JA ÄLYKÄS YHDISTELMÄ TEKOÄLYÄ, ADDIKTIOITA JA TOIMINTAA

"Metrovaunun katonrajan holonäytöissä vilkkuvat numerot 2038. Kolmen tunnin päästä Tom Cruisen hologrammi pitäisi uudenvuodenpuheen. Koko maailma tarttuisi toisiaan kädestä tunnistaessaan ja tunnustaessaan xintoloQisen harmoniansa."

Suomi on osa Russo-Kiinan tiiviisti asutettua luoteiskulmaa. Metropoli on mullistunut sotaa seuranneiden kansainvaellusten myötä. Eduskuntataloa ja Helsingin tuomiokirkkoa ei enää ole, mutta metrovaunut ovat yhä oransseja.

Anna on yksinhuoltaja ja entinen virtuaaliantropologian opiskelija, joka tarjoaa aikuisviihdepalveluja pimeässä verkossa. Yksi hänen hoidoistaan käyttää avatarinaan gorillaa ja alkaa vähitellen ylittää turvarajaa – jäljittää Annaa virtuaalisuudesta fyysiseen maailmaan. Kun uhka alkaa konkretisoitua, Anna on valmis ylittämään rajat pelastaakseen itsensä ja poikansa.

Kimmo Tuomisen esikoisromaani on näkemyksellinen, vaikuttava ja raju selviytymistarina. Se on armoton visio teknokapitalismin runtelemasta tulevaisuudestamme – maailmasta, jossa todellisuus on simulaatiota ja simulaatio todellisuutta.

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527269336
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.