Biohakkerin ravitsemusopas
Ei saatavilla

Biohakkerin ravitsemusopas

Biohakkeroinnin ytimessä on ajatus, että terveyden lisääminen on edullisempaa ja kannattavampaa kuin sairauden hoitaminen. Tätä kutsutaan myös ennaltaehkäiseväksi terveydenhuolloksi.

Ravinnosta ja eri ruokavalioista kirjoitetaan paljon, lisäravinteita syödään monesti mainosten ja suositusten perusteella ja tietoa mitä erilaisemmista ruokavalioista on saatavilla pilvin pimein. On kuitenkin olemassa vain hyvin vähän systemaattista ja helposti sisäistettävää tietoa siitä, miten eri ravintotekijöiden saantia voidaan päivittää yksilön kannalta ihanteelliselle tasolle.

Jokainen meistä on ainakin jollain tasolla tietoinen virallisista ravitsemussuosituksista ja ravintotekijöiden saannin yleisistä linjauksista. Valtaväestölle suunnattujen suositusten vahvuus ja toisaalta heikkous piilee niiden yksinkertaistuksissa ja yleistyksissä.

Biohakkerin ravitsemusoppaaseen on koottu kaikki tarvittava tieto, jonka avulla on mahdollista tasapainottaa elimistön ravitsemustila ja optimoida eri ravintotekijöiden saanti. Tämä opas pohjautuu viimeiseen tieteelliseen tutkimukseen ja ymmärrykseen eri ravintoaineiden, lisäravinteiden ja mittausmenetelmien osalta. Mikä onkaan tärkein tavoitteesi tai lähtökohtasi, löydät vastauksia tasapainoisen ravitsemustilan saavuttamiseen tästä teoksesta.

Kirjan on kirjoittanut menestynyt terveyskirjailija ja lääkäri Olli Sovijärvi. Hänen aiemmat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä käsittelevät teoksensa Biohakkerin käsikirja (2016), Biohakkerin stressikirja (2018) ja Biohakkerin flunssaopas (2020) ovat myyneet yhteensä lähes 30 000 kappaletta.

 

Kustantaja: muu
Sidosasu:
ean: 9789527241264

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.