Wabi Sabi
Ei saatavilla

Wabi Sabi

Kempton, Beth

Järjestä elämäsi wabi sabin avulla ja löydä onnellisuus juuri siitä, missä nyt olet!

Moderni elämäntapa on nopeatahtista ja kulutuskeskeistä, ja monet ovat al- kaneet etsiä virkistävämpiä tapoja elää. Edelläkävijät ovat kääntäneet katseensa kohti ajatonta, perinteistä viisautta, jotta he löytäisivät elämälle merkitystä. Tässä käänteentekevässä käsikirjassa Beth Kempton johdattelee wabi sabi -käsitteen pariin; wabi sabi kiteyttää japanilaisten ajatuksen estetiikasta ja näyttää maailman täysin uudella tavalla.

Wabi sabi auttaa näkemään kauneutta epätäydellisyydessä, arvostamaan yksinkertaisuutta ja hyväksymään kaiken katoavaisuuden. Kirja inspiroi yksinkertaistamaan elämää ja keskittymään siihen, mikä on todella tärkeää. Wabi sabin yksinkertainen mutta syvällinen viisaus saa lukijan hidastamaan, löytämään yhteyden luontoon ja olemaan armollisempi itselleen. Oli kyse sitten ulkoisista asioista kuten kodin sisustuksesta tai sisäisestä rauhasta, wabi sabi tuo iloa jokaiseen täydellisen epätäydelliseen elämän vaiheeseen.

Beth Kemptonin Wabi Sabin käännösoikeudet on myyty yli 20 maahan ja teos on kiirinyt muun muassa Britanniassa bestseller-listojen kärkipaikoille.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527240755
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Maat:Japani

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.