Taide ja tunteet Sigrid Schaumanin elämä
Ei saatavilla

Taide ja tunteet Sigrid Schaumanin elämä

Schauman, Sigrid; Granbacka, Camilla

Sigrid Schauman (1877-1979) tunnetaan maalauksistaan, jotka kylpevät valossa. Taiteilijan elämässä onnelliset jaksot vaihtelivat synkkien varjojen kanssa. 

Schauman menetti varhain äitinsä sekä veljensä Eugenin, joka jäi historiaan kenraali­kuvernööri Bobrikovin murhaajana. Nuorena taiteilijana Schauman koki erikoisen rakkaustarinan, mutta sen päätyttyä hän jäi yksinhuoltajaksi, jonka oli ansaittava elantonsa. Hänestä tuli arvostettu taidekriitikko, joka vapaahetkinään maalasi ja matkusti Euroopassa. 

Schaumanin taiteellinen ura huipentui eläkevuosina, jolloin hän sai mainetta ulkomaita myöten. 101-vuotiaaksi elänyt Schauman muistetaan myös katolisuudestaan, ruotsinmielisyydestään ja Kekkos-vastaisuudestaan, mutta taiteilijana ja kriitikkona hän oli avaramielinen ja kansainvälinen. 

Kiehtova elämäkerta on ensimmäinen kattava esitys Sigrid Schaumanin pitkästä elämästä ja hänen vaikuttavasta tuotannostaan. 

Kustantaja: Parvs Publishing
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527226261
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 70.9
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): p�yt� 3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.