Tyyneys. Vanhenemisen taito (pokkari)
Ei saatavilla

Tyyneys. Vanhenemisen taito (pokkari)

Schmid, Wilhelm

Mielentyyneys yhdistetään usein ikääntymiseen ja vanhuuteen, mutta nopeatempoisessa nykymaailmassa sen tavoittaminen ei välttämättä ole itsestäänselvyys. Saksalainen filosofi Wilhelm Schmid käsittelee menestysteoksessaan Tyyneys vanhenemisen taitoa. Miten elämästä voi nauttia parhaiten tässä elämänvaiheessa? Mitä uusia mahdollisuuksia ikääntyminen tuo mukanaan?

Tyyneys johdattelee lukijan miettimään, miten oman ainutlaatuisen elämänkokemuksen voi jalostaa viisaaksi tyyneydeksi, kun elämän väistämätön päätepiste lähestyy. Schmid kirjoittaa elämäniloisesti ja syvällisesti tärkeästä aiheesta, ja kirja sopii myös nuoremmille lukijoille – se avaa näkymän koko elämän kirjoon.

Wilhelm Schmid on Berliinissä asuva filosofi. Hän on opettanut filosofiaa Erfurtin yliopistossa Saksassa ja toiminut dosenttina muissakin yliopistoissa. Nykyisin hän keskittyy kirjoittamaan tärkeistä asioista suurelle yleisölle filosofisesti. Tyyneyttä on Saksassa myyty jo lähes puoli miljoonaa kappaletta. Schmidiltä on aikaisemmin suomennettu teos Onni (Ajatus 2009).

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789527190814
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: T14.62. T17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.