Probus ja suuri suoliston taistelu Bakteeripoika

Valmu, Leena; Rantanen, Lasse

Tarinallinen tietokirja ihmiskehon asukkaista

Probus on jugurtissa asuva pieni bakteeripoika, joka eräänä päivänä ajautuu suureen seikkailuun – ihmiskehoon. Matkallaan Probus ystävystyy uusien bakteerien kanssa ja kuulee elinkaikkeutta uhkaavasta vaarasta. Suolistoon on pesiytynyt hirviöitä muistuttavia pahoja bakteereita, joihin edes antibiootit eivät näytä tehoavan. Umpisuolen aukiolla kootaan joukkoja taisteluun pahaa vastaan, ja Probus ystävineen päättää liittyä mukaan. Mutta miten taisteluissa mahtaa käydä? Pärjäävätkö hyvät bakteerit itsekseen? Vai voisivatko he saada apua myös ihmissoluilta? 

Probus ja suuri suoliston taistelu jatkaa vauhdikasta kuvakirjasarjaa ihmisruumiin elintärkeistä toiminnoista ja pienistä soluista, jotka tekevät niistä mahdollisia. Sarjan suosittu ensimmäinen osa Filius ja elinkaikkeuden arvoitus ilmestyi 2013 (WSOY).

Filosofian tohtori ja biokemian dosentti Leena Valmun esikoiskirja Veera tiellä oli Topelius-palkintoehdokkaana 2010. Hänen tarinallista tietokirjasarjaansa kuvittaa palkittu graafikko Lasse Rantanen. Probus ja suuri suoliston taistelu on kirjasarjan toinen osa.

 

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527190197
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: L56

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.