Keppareiden kyydissä - Keppihevosharrastuksen ABC

Kangas, Sinimaaria; Stenger, Lucia

Keppihevosharrastus on levinnyt viime vuosina huimasti sekä verkossa että kentällä. Innokkaat kepparikasvattajat valmistavat omaan käyttöön ja toisilleen hevosia, jotka ovat parhaimmillaan upeita käsityötaidonnäytteitä. Tosiharrastajan talliin kertyy niitä usein kymmenittäin. Kepparikansa treenaa hevosillaan ratsastusta, luo niiden tähdittämiä videoita sekä järjestää alan leirejä ja kilpailuja SM-kisoja myöten. Lajien kirjossa riittää valinnanvaraa näyttelyistä korkeushyppyyn ja keskiaikaiseen ratsastukseen.

KEPPAREIDEN KYYDISSÄ on ensimmäinen kattava kirja keppareista ja keppariharrastuksesta. Se kertoo miten hevosia kasvatetaan, mitä niiden kanssa voi tehdä ja miten hauskaa puuha on. Vanhemmille lukijoille se tarjoaa näköalan siihen, miten valloittavaa ja voimaannuttavaa on luoda oma maailma ja hallita sitä suvereenisti.

Lucia Stenger (Lusse) harrastaa innokkaasti niin keppareita kuin oikeita hevosia. Hänellä on oma keppihevostalli lussentalli.weebly.com ja Instagramissa @lussentalli. Sinimaaria Kangas kirjoittaa työkseen ja ratsastaa huvikseen tyttärensä Lucian kanssa, etupäässä kepittömillä hevosilla.

 

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527190135
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: L798

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.