Ohikiitävää (kirja)

Heinimäki, Jaakko

Juha Tapio on nousi suomalaisen musiikkikentän kärkeen kuin varkain. Jaakko Heinimäen piirtämä henkilökuva on tarina siitä, kuinka junalla ympäri Suomea kiertäneestä tuntemattomasta gospel-laulajasta tuli maan isoimmat areenat täyteen vetävä supertähti.

Lauluntekijä kertoo rakastettujen kappaleidensa synnystä, inspiraationlähteistään ja raottaa yksityisyytensä verhoa. Juha Tapion päiväkirjat kertovat paitsi keikka-arjesta bändin kanssa myös epävarmuudesta, syvästä kiintymyksestä yleisöön ja ajatuksista vetäytyä uralta.

Vuonna 2012 ilmestynyt Ohikiitävää - Juha Tapion tie julkaistaan nyt päivitettynä laitoksena. Syksyllä 2016 julkaistava uudistettu versio jatkaa tarinaa ja kertoo keikkailusta uuden bändin kanssa, osallistumisesta Vain elämää -tv-sarjaan, Lapislatsulia- ja Sinun vuorosi loistaa -albumien synnystä sekä siitä, miten Juha Tapio vakiinnutti lopullisesti asemansa suomalaisen musiikin kirkkaimmassa tähtikaartissa.

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527144312
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 7
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.