Talviteräsmies Muistikuvia emeritusprofessori Lauri Laakson elämästä

Laakso, Lauri

Jos Jyväskylän yliopiston emeritus professori Lauri Laakso piirtäisi valkoisen viivan Tampereen ja Jyväskylän väliin, tuo viiva näyttäisi ladulta. Tai ehkä se suihkisi vallattomasti oikealle ja vasemmalle kuin luistimen terä. 150 kilometrin matka kahden kaupungin välillä ei olisi talviteräsmiehelle kummallakaan tavalla kohtuuton. 

Lauri Laakson muistelmateoksen otsikon piti alun perin olla Talviteräsmies teatterissa, koska nykyisin hänet tunnetaan erityisesti teatterinäyttämöiltä, esimerkiksi rooleistaan Heikki Luoman näytelmissä. Elämäntyönsä Laakso teki kuitenkin urheilun ja liikunnan parissa. Jäätyään ansaitulle eläkkeelle elämässä kääntyi uusi lehti - Kirjan viisi viimeistä lukua kertovat näyttelijä Laaksosta. 

Tampereella 1947 syntynyt Laakso asui lapsuutensa Pyynikin Koulukadulla samassa talossa jääkiekkolegenda Timo Sutisen kanssa, ja takana on 67 vuotta urheilukilpailuja. Lauri Laakso kirjoittaa loppusanoissa ”Olen ollut onnellinen.” - Onni syntyy rohkeudesta tehdä omia valintoja, ja elää niiden mukaisesti. 

Kustantaja: muu
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527130728
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 99.17 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.