Pop pian kotona
Ei saatavilla

Pop pian kotona

Erkintalo, Jenni; Kiraly, Reka

Pop pian kotona on pieni, sympaattinen ja värikäs kuvakirja. Se sopii hyvin pieniin käsiin, onhan se kooltaan vain reilun 15 senttimetrin levyinen ja korkuinen. Kirja kuuluu Etana Editionsin 1-3-vuotiaille suunnattuun kirjasarjaan, jossa ovat aiemmin ilmestyneet kuvakirjat Yksi vielä ja Värejä meressä.

Kirjan päähenkilönä on lintu nimeltä Pop. Se on Leo-nimisen taaperon paras kaveri. Pop on vähän reppana, sillä sen toinen siipi on pienempi kuin toinen. Se ei osaa lentää. Yleensä Leo ja Pop leikkivät yhdessä palikoilla, mutta eräänä päivänä seikkailunhaluinen Pop haluaakin kiertää koko maailman yhdessä päivässä. Se haluaa tutkimusmatkailijaksi. Siitä alkaa Popin seikkailu. Onneksi seikkailu päättyy nukkumaanmenoaikaan mennessä.

Pop pian kotona leikkii muodoilla ja väreillä. Pop-lintu muodostuu neliöstä, kolmiosta, ympyröistä, puoliympyröistä, puolikaarista ja suorakulmioista. Muodot muistuttavat lasten rakennuspalikoita. Välillä ne ovat sekaisin isona kasana ja toisinaan niistä muodostuu erilaisia hahmoja ja ajoneuvoja. Kirjan lopussa, sisäkannessa on vielä koottuna erilaisia ja erivärisiä muotoja. Kirjan värimaailma on raikas ja pirteä. Värit eivät juuri sekoitu keskenään, jokaisella muodolla on oma värinsä. Pop on mintunvihreä, värimaailmassa on paljon myös violettia ja keltaista. Värit ovat voimakkaita ja vangitsevat varmasti pienen lukijan katseen.

 

Kustantaja: Etana Editions
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527105023
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: L85.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.