Maailman ympäri 72 päivässä
Ei saatavilla

Maailman ympäri 72 päivässä

Bly, Nellie

Vuonna 1888 New York World -lehden nuori toimittaja Nellie Bly sai ajatuksen: voisiko maailman kiertää nopeammin kuin Jules Vernen fiktiivinen sankari kirjassa Maailman ympäri 80 päivässä? Ei onnistu naiselta, kuului tyly tuomio hänen esittäessään ideansa päätoimittajalle.

Vuotta myöhemmin Nellie kuitenkin lähti matkaan ja osoitti epäilyt aiheettomiksi: voi kiertää nopeammin ja onnistuu aivan hyvin naiselta. Nellien matkakokemukset julkaistiin kirjana, josta tuli aikansa bestseller. Kirja on käännetty useille kielille, nyt ensimmäistä kertaa myös suomeksi.

Maailman ympäri 72 päivässä on ainutlaatuinen kurkistus 1800-luvun lopun maailmaan. Nellien tarkkanäköiset havainnot ja hänen omintakeinen, humoristinen tapansa kuvata ihmisiä, paikkoja ja matkan sattumuksia luovat elävää ajankuvaa ja avaavat kiehtovan näkymän 130 vuoden takaiseen matkantekoon ja elämänmenoon eri puolilla maailmaa.

 

Kustantaja: Punos
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789526962108
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 40.8
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.