Kirjoitettu luettavaksi
Ei saatavilla

Kirjoitettu luettavaksi

Lindstedt, Laura

Kirjoitettu luettavaksi on Laura Lindstedtin essee, jossa käydään läpi lukemisen ja ääneen lukemisen historiaa ja määritellään kirjallisuuden piirteitä taiteenlajina. Lisäksi Lindstedt pohtii äänikirjoja tarjoavien ”kuunteluaikapalveluiden” todellista luonnetta sekä vaikutusta sanataiteisiin yleensä.

Bokeh-esseevihkona julkaistava teksti on huomattavasti laajennettu ja syvennetty versio puheenvuorotekstistä, jonka Lindstedt julkaisi Helsingin Sanomissa loppuvuonna 2019. Esseessään Lindstedt käy läpi viimeaikaista keskustelua ja ehdottaa myös ratkaisua tilanteeseen, joka on johtamassa siihen, että kirjallisuuskin siirtyy ”alustatalouden” toimintamalliin.

Kirja on lankasidottu (käsin), 52 sivua, koko A6. Jokainen nide on ”sinetöity” ja avataan repimällä perforoitu sauma auki. Sammakon nettikaupasta saatavat niteet ovat osa teoksen 170 kappaleen numeroitua ensipainosta.

Kustantaja: Bokeh
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789526950433
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.