Tarinapallot
Ei saatavilla

Tarinapallot

Korhonen, Marjut

Marjut Korhosen Tarinapallot muodostaa herkullisen kokonaisuuden, jossa kuvien ja kertomusten roolit ovat yhdenvertaiset. Lyhyiden satujen aiheet vaihtelevat mielenkuvittamista seikkailuista unimaailmaan. Päähenkilönä saduissa on lapsi tai eläin. Henkilöhahmoihin on helppo samaistua. Tarinat ovat herkkiä, vaivihkaa opettavaisia kertomuksia. Niiden sisällössä on myös käsitteitä tai sanoja, jotka innostavat lasta kyselemään lisää.

Tarina ei ole ehdoton ja lopullinen, vaan lapsen mielikuvitus voi muovata tai jatkaa sitä. Korhosen rakentamat taidekuvat herättelevät mielikuvitusta. Niitä on aiemmin nähty lehdissä ja useissa valokuvanäyttelyissä. Kuviin on rakennettu paljon vihjeitä ja kiehtovia yksityiskohtia. Kun niihin liitetään mielenkiintoinen ja uudenlainen tarina, on tiedossa hienoja lukuhetkiä niin lapselle kuin myös aikuiselle. Kirjan ikäsuositus on 2-8 vuotta.

Kustantaja: Kuvatar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526949208
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.