Almost All the Flowers in My Mother´s Garden
Ei saatavilla

Almost All the Flowers in My Mother´s Garden

Kurki, Hilla

Valokuvataideteos, englanninkieliset tekstit. 
Almost All the Flowers in My Mother’s Garden teoksen taustalla on valokuvataiteilija Kurjen havahtuminen itsensä ja äitinsä välillä vallitsevaan sanattomaan katkokseen. Keskusteluissa muiden ikäpolvensa taiteilijoiden kanssa moni tunnisti jotakin samaa omasta äitisuhteestaan. Tästä kehittyä puutarhassa kuvattujen kukkien kanssa lomittain kulkeva teksti, jossa mm. Suomesta, Ranskasta, Sloveniasta ja Unkarista kotoisin olevat taiteilijat muistelevat äitejään. 

144 sivuisessa teoksessa on yli 100 kuvaa pääosin Kurjen oman äidin puutarhassa kuvatuista kukista, sekä tytärten intiimejä muistoja omista äideistään. Yhteen sulautuvat muistot eivät henkilöidy yhteen tiettyyn äitiin, jolloin kipeätkin muistot on helpompi kohdata. Kuvien kukat symboloivat kasvumme perustana olevaa huolenpitoa tai sen puutetta. 

Hilla Kurki (s. 1985) on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta vuonna 2018. Hänet palkittiin Prix Nature Morte -p

Kustantaja: Khaos Publishing
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789526847863
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 75.7

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.