Aito huijaus - 10 novellia nyky-Intiasta

Khair, Tabish; Sharma, Parvati; Habib, Shahnaz; Jha, Radhika; Singh, Jaspreet; Hasan, Anjum; Koshy, Mridula; Pariat, Janice; John, Philip; Padmanabhan, Manjula; Schuurman, Titia

Aina ei voi tietää, mikä on totta, mikä taas valhetta, huijausta tai kokonaan olematonta. Tämän kokoelman kymmenessä novellissa nykypäivän Intiaa, nopeasti kehittyvää mutta silti pitkien perinteiden leimaamaa yhteiskuntaa tarkastellaan milloin suurennuslasilla, milloin kaukoputkella – ja toisiaan kuin kaleidoskoopin läpi katsellen.Aito huijaus, kymmenen intialaisen nykynovellin kokoelma, esittelee kymmenen kirjailijaa: Tabish Khair, Parvati Sharma, Shahnaz Habib, Radhika Jha, Jaspreet Singh, Anjum Hasan, Mridula Koshy, Janice Pariat, Philip John ja Manjula Padmanabhan. He ovat kotoisin eri puolilta Intiaa ja edustavat eri kirjallisuudenlajeja arkisesta realismista fantasiaan. Yhteistä heille on se, että he kaikki kirjoittavat teoksensa englanniksi eikä kenenkään tekstejä ole aiemmin suomennettu. Antologian on koonnut ja suomentanut Titia Schuurman. Tarinoiden hahmot kotirouvasta sotavankiin ja sanomalehtimiehestä vampyyriin joutuvat kukin omalla tavallaan arvaamattomiin tilanteisiin, joissa matto tuntuu liukuvan niin henkilön kuin lukijankin jalkojen alta. Olipa kyseessä sitten arkipäiväinen yllätys tai olemassaolon perusteita ravisteleva tapahtuma tai havainto – yhtä kaikki se pakottaa kokijansa tarttumaan tilanteeseen omalla, omintakeisella ja usein yllättävällä tavallaan.

Kustantaja: Aporia
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789526822525
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.