Elämä rakastaa sinua

Mona Leo

Sodassa elämä ei näytä rakastavan ketään. Surusilmäinen Ina näkee sodan mielettömyyden sairaanhoitajana ja elämän puolustajana. Ahdistuksen ja epätoivon keskellä hän löytää lohdun nuorena kuolleen ystävänsä, taidemaalari Marien, päiväkirjoista. Marie johdattelee Inan ajatuspolulle, jonka varrella tuhon ja kuoleman keskellä versovat elämä ja rakkaus. Siellä missä ihmiset ja heidän maalliset rakennelmansa ovat raunioina Ina kohtaa odottamatonta viattomuutta, viisautta ja henkisyyttä. Hän oppii näkemään näkymättömän ja tuntemaan tuntemattoman. Sisällään orastavan toivon voimalla Ina kulkee kohti elämää, raskaana kuin pommikone, keveänä kuin enkeli.  

Elämä rakastaa sinua on tarina ihmisyyden pimeydestä ja tietämättömyydestä, sen valosta ja ymmärryksestä. Mona Leon toisen maailmansodan kynnyksellä ruotsiksi kirjoittama kirja on näky elämän eheyttävästä voimasta, jota ihmisten vääristyneet halut eivät kykene koskaan tukahduttamaan. Ensimmäistä kertaa suomeksi käännetyn kirjan rohkaisevaa sanomaa tarvitaan tässä päivässä yhtä paljon kuin viime vuosisadan sotien repimässä maailmassa.

Kustantaja: Imogen Books
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526792316
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.