Talvikeittiö

Garam, Sami; Pekkala, Janne

Moni on tottunut ajattelemaan kesän herkkuja – silloin grillataan ja nautitaan satokauden tuoreista antimista. Mutta talven ei tarvitse olla pelkkää joulukinkkua ja eineksiä, sillä talvisten herkkuruokien valmistaminen on sekä helppoa että kiinnostavaa. Taiten säilötyt ja käytetyt ainekset takaavat, että aromikkaat ateriat valmistuvat kasvukaudesta riippumatta.

Sami Garam ja hänen reseptinsä eivät esittelyä kaipaa, eivät suomalaisen kulinarismin parissa eivätkä ruokakirjallisuudessa. Hänen poikansa Kasper Garam on kuvittanut teoksen valokuvillaan. Janne Pekkala, pakkasgrillauksen mestari, näyttää kuinka herkullisia ruokia valmistuu hiilien hehkussa talvellakin!

Kustantaja: Karttakeskus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526612935
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 68.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.