Taivaanpohjassa laulavat valaat
Ei saatavilla

Taivaanpohjassa laulavat valaat

Lappi, Arto

TAIVAANPOHJASSA LAULAVAT VALAAT on laajamittainen valikoima mitallisen runon mestarin Arto Lapin (s. 1966) tuotannosta. Runot ovat tekijän itsensä valitsemia, paikka paikoin vanhoja runoja on hiottu ja mukana on runsas määrä uusia runoja. Aiheenmukaisestijärjestetty kirja toimii omana kokoelmanaan. Esipuheen on kirjoittanut esseisti Tero Tähtinen.

Eihän perhonen edes siivistään tiedä.
Sehän lentää vain,
raottuvista nupuistajuopunut keväänlehti.

’’Arto Lapin runot ovat jotenkin maagisia: ne ovat eleettömiä, näyttävät arkisilta havainnoilta. Luet ne kerran ja luulet muistavasi. Seuraavalla kerralla ne ovat uusia, ennen lukemattomia, ennen kokemattomia. En yritäkään selittää miksi, totean vain että ne osuvat olennaiseen, joka on muuttumaton ja joka päivä erilainen. Ei väliä onko muoto tanka, haiku, nelisäe tai muu - Lapin oivallukset löytävät muodon sisällölle, eivät etsi sisältöä muodolle. Merkityksellistä on musiikki, mietiskely, rakkaus, rakastettu. Ystävyys pieniin, hyttysenkin kokoisiin olentoihin. Ja asento tässä maailmassa, hyväntahtoinen, hyväntuulinen, mutta ei kritiikitön. Arto Lapin runoille on ominaista hellä huumori joka kuitenkin nipistää korvalehdestä: havahdu, pidä aistit avoimina, älä turru.’’ (Kai Nieminen)

Kustantaja: Enostone
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525960778
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.