Samuelin matkassa
Ei saatavilla

Samuelin matkassa

Musturi, Tommi

Samuel on kalpea, haamunkaltainen sarjakuvahahmo, joka seikkailee värikkäässä fantasiamaailmassa. Hän on ympäristölleen lähes näkymätön arkipäivän sankari, joka kommentoi maailmaa omalaatuisilla teoillaan. Samuel on samaan aikaan maailman vahvin ja heikoin olento. Korkeimmatkaan vuoret eivät ole hänelle este, mutta toisaalta mieli voi olla maassa kauniinakin päivänä. Musturin sarjakuva pohtii olemassaoloa arkisten asioiden kautta - mitä ihmiselle tarkoittaa koti tai mistä aineksista koostuu ystävyys. Samuelin matka on metafora ajattelulle. Päähenkilö vaeltaa läpi erilaisten maisemien ja siinä samalla erilaisten tunnelmien ja mielentilojen. Samuelin maailma sisältää paljon yksinäisyyttä, mutta aina saman verran lämpöä, uskoa ja unelman vapaudesta.

Samuelin matkan voi lukea sekä viihdyttävän värikkäinä tarinoina sekä filosofisina pohdintoina ihmisyydestä. Joka tapauksessa se on suomalainen sanattoman sarjakuvan mestariteos.

Samuelin matkassa julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2009. Sarjakuvaromaani sai kansainvälistä huomiota ja valittiin mm. 1001 kaikkien aikojen tärkeimmän sarjakuvateoksen joukkoon toimittaja Paul Gravettin kirjassa "1001 Comics You Must Read Before You Die".

Samuelin matkassa -kirjan 2. laajennettu painos sisältää 20 uutta sivua sarjakuvaa. Se julkaistaan samanaikaisesti Suomen lisäksi myös Tanskassa, Ranskassa, Espanjassa sekä Portugalissa. Kirja on aiemmin julkaistu myös Ruotsissa, Saksassa ja Brasiliassa.

 

Kustantaja: Boing Being
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525783421
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.