Käsi sydämellä

Volle, Karstein

Tosiasioita maailmalta on satiirinen, pseudotieteellisiä ilmaisukeinoja hyödyntävä sarjakuva. Norjalainen Karstein Volle oli kehitellyt sarjaa, joka kertoisi "opettavaisesti" elämän oravanpyörän pyörimisestä. Koitti syyskuu 2001, New Yorkissa jysähti ja sen myötä totuus ja fiktio loksahtivat yhteen Vollen mielikuvituksessa.

Tosiasioita maailmalta (Fakta fra verden) on kuuden vuoden aikana ehtinyt ilmestyä yli 20 pohjoismaisessa julkaisussa. Norjassa sarjasta on julkaistu tähän mennessä kolme kokoelmateosta. Tosiasioita maailmalta ilmestyy nykyisin esimerkiksi Dagbladetissa, Norjan toiseksi suurimmassa sanomalehdessä.

Sarjan voimakas sanoma ja vahva graafinen tyyli säestävät hykerryttäviä vääriä johtopäätöksiä oikeista asioista. Jokainen Tosiasioita maailmalta -jakso on eräänlainen sarjakuvamuotoinen pakina. Volle piikittelee terävästi maailman tilaa ja riisuu aikamme ilmiöt, poliitikot ja suuryritykset paljaiksi. "Tosiasioita tulee aina pysymään sarjana joka ei jätä ketään kylmäksi", Volle toteaa.

Karstein Volle (s. 1974) on syntyperäinen norjalainen, Suomessa kahdeksan vuotta asunut graafikko, muusikko ja sarjakuvantekijä. Vollella on klassisen taidemaalarin koulutus, minkä hän parhaansa mukaan pyrkii unohtamaan kertoessaan Tosiasioita maailmalta.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525768084
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 8532
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.