Cognac 2 - Vainaja areenalla

Chapuzet, Jean-Charles & Brahy, Luc

Kolmiosainen Cognac-albumisarja on mielenkiintoinen yhdistelmä hyvin kauniin ympäristön sarjakuvataidetta, kiperän murha-arvoituksen selvittelyä sekä ylellistä löytöretkeä konjakin valmistuksen ja ainutlaatuisten makuvivahteiden maailmaan.

Sarjan toinen osa, Vainaja areenalla, pureutuu ensiosan alustavia kyselyjä syvemmin lehtinaisen Anna-Fanély Simonin entisaikojen ystävättären ja tämän aviomiehen lavastukselta vaikuttavaan kaksois-itsemurhaan sekä seudun konjakkitilojen toimintaan ja makumaailmoihin. Pariisista avuksi matkustanut ystävä Connor sekoittaa suorapuheisuudellaan Anna-Fanélyn itsenäisten tutkimusten pakkaa, mutta pyrkii peiteroolin turvin myös tapaamaan epäiltyjä tahoja. Hän löytää uuden ruumiin, jonka murha todistaa lopullisesti, että kuolemantapausten takana tosiaan on jotain pirullista peliä arvokkaiden konjakkien himoitussa hehkussa.

Viisikymppiset yhteistyökumppanit, käsikirjoittaja Éric Corbeyran ja piirtäjä Luc Brahy ovat syntyjään Ranskan Välimeren satamakaupungeista, Marseillesta ja Istres’stä. Albumisarjan kolmas keskeinen tekijä, yli 10 vuotta nuorempi Jean-Charles Chapuzet on kotoisin Jonzecista, joka sijaitsee lähellä sarjakuvan tapahtumapaikkoja, Charentea, Cognacia ja Angoulêmea. Figaron politiikantoimittajana sekä viinikirjojen tekijänä hän tuntee päähenkilön, reportteri Anna-Fanély Simonin taustat sekä viininviljeljöiden ja tislaamoiden toiminnan. Taitavasta ja sävykkäästä värityksestä vastaa Aurore Folny.

 

Kustantaja: Zum Teufel
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525754667
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.