Tampereen seutu kartoin 1950- ja 2010- luvuilla

Niemelä, jari

Tampereen seutu kartoin antaa lukijalleen mielenkiintoisen yleisesittelyn Tampereen seudun kaupunki-, tie- ja rataverkkokehityksestä. Kartat ovat Maanmittauslaitoksen maastokarttoja, jotka ovat 1950-luvulta. Uudet kartat perustuvat vuoden 2015 maastotietokantaan. Kartat ovat kirjan aukeamilla rinnakkain ja näin on helppoa ja mielenkiintoista verrata ja tutkia muutoksia alueella.

Vanhat kartat kertovat nykyisillä asuinpaikoilla sijainneista kohteista, kuten tehtaista ja urheilukentistä. Kunkin alueen merkittävimmät hallinnolliset ja liikenteelliset muutokset on kerrottu sivun alalaidassa olevassa luonnehdinnassa. Teos sisältää lisäksi historiallisia kaupunkikarttoja sekä vanhoja ilma- ja valokuvia Tampereelta 1940-luvulta.

Kirjan tekstit on kirjoittanut tamperelainen toimittaja, tietokirjailija Jari Niemelä, joka on kirjoittanut lukuisia Tampere aiheisia tietokirjoja.

Kustantaja: Atlasart
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525671742
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 92.843 42.43
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Matkaoppaat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.