Saastat

Hammer, Lotte & Soren

Kouluun tulevat lapset kohtaavat karmean näyn: liikuntasalin katosta roikkuu viisi alastonta, silvottua miehen ruumista. Etsivä Konrad Simonsen murharyhmineen on ymmällään. Keitä uhrit ovat? Mikä on raakojen veritekojen motiivi? Miksi ruumiit on tuotu koululle?

Kun surmattujen henkilöllisyydet selviävät, Simonsen huomaa kaikkien uhrien olleen pedofiileja. Surmatöiden takana on Kostajiksi itseään kutsuva pieni aggressiivinen ryhmittymä, jonka jäsenet ovat pedofiilien uhreja. Simonsen yrittää pitää murhien taustat salassa sensaatiohakuiselta lehdistöltä, mutta Kostajat tekevät tiivistä yhteistyötä toimittajien kanssa, ja pian koko Tanska kohisee murhista. Kostajat ovat pettyneitä pedofiileille langetettuihin lieviin rangaistuksiin, ja saatuaan koko kansakunnan huomion he aloittavat järjestelmällisen kampanjan lynkkausmielialan nostattamiseksi.

Saastat on voimakas, taidolla kirjoitettu tarina oikeuslaitokseen pettyneistä kansalaisista, manipuloinnista ja kansankiihotuksesta. Se näyttää, mitä tapahtuu kun oikeutta janoavat ihmiset ottavat lain omiin käsiinsä.

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789525637946
Ilmestymisvuosi: 2013
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.