Lapsesta aikuiseksi : nuoren kypsyminen naiseksi tai mieheksi

Aalberg, Veikko

Nuoruus on suurten mullistusten aikaa. Silloin lapsi kypsyy naiseksi tai mieheksi. Tytöt ja pojat kehittyvät eri tahtiin, heidän ongelmansa ovat erilaisia ja ne muuttuvat nuoruuden aikana.

Nuoria on joskus vaikea ymmärtää. Nuorisopsykiatri Veikko Aalberg ja lastenlääkäri Martti Siimes antavat aikuisille uusia eväitä nuorten kohtaamiseen. He eivät erottele henkistä ja ruumiillista kehitystä toisistaan, vaan lähestyvät nuorta kokonaisena ihmisenä.

Kirjailijat käsittelevät muun muassa nuoren mustavalkoista ajattelua, ruokailutottumuksia, rajojen merkitystä, murrosiän kielellistä taantumaa, ensimmäistä gynekologilla käyntiä, sairauden vaikutusta nuoren itsetuntoon, kotoa irtautumista ja luokkansa lyhyimmän pojan ongelmia.

Lapsesta aikuiseksi on monipuolinen tietokirja herkästä kehitysvaiheesta. Kirja on tarkoitettu kaikille nuorten parissa työskenteleville sekä lastensa terveydestä kiinnostuneille vanhemmille.

Vuonna 1999 alunperin julkaistu Lapsesta aikuiseksi ilmestyy nyt uudistettuna laitoksena, johon on lisätty uutta tietoa muun muassa nuorten hälyttävästi kasvavasta lihavuudesta, unen tarpeesta, seikkailuista virtuaalimaailmassa, ryhmäkäyttäytymisestä ja siitä, kuinka nuori hakee apua.

Kustantaja: Nemo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525613193
Ilmestymisvuosi: 2007
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Elämäntaito/hyvinvointi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.